Det er i Klub Naturligvægts lektioner, de store forvandlinger sker

Begynd med introvideoen, hvor jeg fortæller om forløbets 5 step. Den gir' dig en god fornemmelse af hvordan du griber din slankeproces an. 

  • Med personlighedstesten finder du ud af noget, som du gerne vil vide om dig selv - fx hvordan du bedst bliver motiveret til at arbejde med din slankeproces. Så er du klar til at gå i gang med 1. step.

    I de 5 step får du serveret de mentale værktøjer + viden om mad, der bringer dig i mål på en måde, så du har dig selv med hele vejen – og så du kan holde vægten for altid. Hvert step er opdelt i overskuelige afsnit med en blanding af video, lydfiler og små, nemme øvelser, der gør dig endnu mere bevidst om det, der betyder noget for, at du finder din naturlige vægt. I dit eget tempo. Når de nye gode madvaner følges med bevidsthed, sker det, du ønsker ..

Men – du skal være logget ind for at have den fornøjelse   

 

Allerede medlem? Log ind nu

 

Mette tabte 7 kilo på 14 uger - og sendte hver uge en rapport. Her er en af dem:

Så siger vægten 5,2 kilo mindre end for 10 uger siden.

Det var en fornøjelse, at sige godmorgen til mig selv og vægten i morges. Tallet lød på 68,4 kg, og nu nærmer jeg mig ENDELIG det antal kilo, jeg vejede før min 2. graviditet.

Det er en fantastisk følelse, at se og mærke, at de nye vaner er lykkes og ikke mindst at de allerede skaber resultater.

Her den anden dag bed jeg mærke i, at jeg faktisk kan mærke på mig selv, at jeg er blevet lettere. Ved godt, vi kun snakker 5,2 kg, men det gjorde mig eftertænksom, må jeg indrømme. Tænk engang hvordan det føles, når jeg i fremtiden runder de 10 kilo??

Den seneste tid har jeg været presset på flere områder af mit liv - og jeg er blevet bevidst om, hvor vigtigt det er, at jeg husker at høre, se og ikke mindst mærke mig selv.

I ugens lektion på Slankestudiet kommer Lone ind på det med bevidsthed. Det er en vigtig ressource, som gør det nemmere at få kontakt til sig selv. Det gav rigtig meget mening for mig!!! Min sidste tid har nemlig været præget af, at jeg har haft så mange tanker, der har været svære at løse og det har gjort, at jeg har glemt bevidstheden om mig selv og mine personlige ressourcer. Derfor vil jeg i den næste tid have fokus på at tage en pause fra tankerne, se fremtiden og løsningerne for mig og ikke mindst huske mere på mit fremtidsbillede.

Jeg vil håber på, at det giver mig den ro, jeg har brug for. Vi har alle perioder hvor tingene falder sammen og det er næppe sidste gang i mit liv det sker, så det er bare med at komme igang med øve de nye "tankestrategier".

På trods af en presset periode har det været interessant at mærke, hvordan mit forhold til mad, har ændret sig. Tidligere spiste jeg meget mere, specielt i pressede situationer, men det har slet ikke været aktuelt denne gang. For første gang i mit liv kan jeg virkelig godt lide at mærke min sult - jeg udfordrer den faktisk. Jeg har slet ikke haft lyst til at falde i gamle uvaner med småtspiseri eller guf om aftenen (kun til disney :)) - og det kan jeg se på vægten.

Stadigvæk styrer jeg mit indre regnskab over det, jeg spiser i løbet af dagen. Faktisk noterer jeg det ikke længere ned, for jeg kan godt huske, hvad der ryger ned i løbet af dagen og hver aften gør jeg status over dagens indtag. Stadig spiser jeg også mindre, hvis jeg skal i byen, og jeg ved, at der er lidt ekstra godt. Det er en befrielse, altså mit nye system, for jeg trives med det.

God vind til jer alle derude, vi ses i næste uge.

Hilsen Mette ;)

 

Senere sendte Mette denne mail til mig:

Hej Lone,
Glædelig jul til dig og dine kære.
Vil lige fortælle at vægten imorges stod på 65,8 kg. :D
Så nu er vægttabet 7,8 kg og så endda i en julemåned. 
Knus Mette

 

Allerede medlem? Log ind nu