Vil du have min dedikerede sparring?  

Somme tider har vi brug for at tage et ryk og komme videre med noget, vi har bakset med længe. Men vi skal heldigvis ikke gøre alting selv. Der er god mening i at ha' en samtalepartner, der kan hjælpe dig med at holde fokus og guide dig i den rigtige retning. Jeg bruger selv gode guides til at hjælpe mig videre, når det er tid for fornyelse i mit liv. Det er ikke nemt at "se sig selv" og de forhindringer, vi selv sætter op. Det kan være afgørende med nye øjne og en kærlig støtte. 
 

Du skal selv lave kaffen ...

... for samtalerne foregår på Skype (med eller uden billede) eller via telefonen. Hvad du vil. 

 
 

Fra selvkritik til indre ro og effektive livsstrategier

I vores samtaler lægger jeg vægt på din egentilstand. Når du vil lægge udfordringerne bag dig, så du kan få det som du ønsker, er det vigtigste at blive i den gode, ressourcefuld tilstand. Eller rettere - at kende vejen tilbage til den. Det er den, der løfter dig og bærer dig videre. Og det er den, vi nemt ryger ud af, når udfordringerne banker på døren.
 
Min opgave som guide er derfor at minde dig om, hvordan du bliver i din ressourcefulde tilstand - og finder tilbage til dig selv, når der er brug for det.  


Sammen vender vi "følelsen af ikke at være god nok", selvkritikken, skyldfølelsen og bitterheden til selvkærlighed og konstruktive strategier til det gode liv. 
Samtidig bliver du trænet i at "tackle" dine tanker på den bedste måde - så du bliver i stand til at gøre det, du inderst inde selv ved er det rigtige. 

Vi taler om, hvordan du kommer ned i vægt. Og hvordan du finder tilbage til din ressourcefulde tilstand. Og vi taler om det, du har brug for. Fx. dit parforhold, hvis det knirker. Hvordan du styrker din sundhed. Det kan være du har brug for sparring, hvis du står og skal tage en vigtig beslutning i din karriere. Eller til noget andet, der fylder i dit liv lige nu. 

 

Her er hvad du kan gøre ...

 

Tilmeld dig et support-abonnement:

Er du medlem af Klub Naturligvægt, kan du bestille dit supportabonnement med 1 eller 2 månedlige samtaler via din personlige side. Kr. 475 / 950 kr. Så har vi fast 1 eller 2 x 30 minutter hver måned. Du kan ændre dit abonnement, som du vil. 

 

 

Mentorforløbet "Naturligvægt - én gang for alle"

Ring til mig, så vi kan tale om mit mentorforløb er noget for dig. Vi bl.a. har et 5 timers møde et dejligt sted i København eller Nordsjælland.

Det er det allerbedste, jeg har :-) Men du skal være topmotiveret. 

 

 

Klippekort som supplement

Et klippekort kan fx. fungere som et supplement til et support-abonnement, så du kan få "små korte samtaler" indimellem de faste månedlige. Eller det kan danne grundlag for et personligt forløb.

 

30-klips Klippekort som mentor-forløb

Vi begynder med 1 times Skypemøde (4 klip) til den første afklarende samtale, hvor vi taler om dine udfordringer og ønsker. Og foretager de første "tanke-justeringer", så du kan finde følelsen af lethed.

Ved næste møde - fx. efter en uge - tager vi 2 timer på Skype (8 klip) så vi kan tale om de grundlæggende principper, der vil hjælpe dig i processen, de ressourcer, du kan trække frem - og hvilke strategier, der vil hjælpe dig bedst. Så er du virkelig godt i gang. 

Tilbage har vi 18 klip til opfølgning, justering og aktuelle udfordringer, så du får den nye viden integeret i dit liv og din hverdag. Vi veksler mellem 1-2 klip efter behov. Hver samtale giver klarhed, ny motivation,  en vigtig reminder om de grundlæggende principper + nye fokuspunkter til den næste tid. 

Du holder nemmere fokus, når du ved, du jævnligt skal rapportere om, hvordan det går - og du får feedback til din aktuelle situation. 

 

Vælg dit klippekort:

 

10 klip á 15 minutter 2500 kr. Pr. klip 250 kr.

20 klip á 15 minutter 4500 kr. Pr. klip 225 kr.

30 klip á 15 minutter 6000 kr. Pr. klip 200 kr. 

 


Maria: Samtalen hjælper med at få gravet dybere ned bag årsagen

Maria: "Hvad kan en 15 min samtale egentlig give? Måske hjælpe mig til at holde fokus? Fokus ja, men samtalen hjælper også til at få gravet dybere ned bag årsagen til problemet. Lone hjælper til at finde ud af, hvor der skal sættes ind. Hun lytter om bag det jeg siger og guider til udvalgte øvelser på Slankestudiet, til en artikel, som hjælper mig med svar - eller udfordrer mig på min beslutning: Er det virkelig dit højeste ønske at tabe dig, eller er der noget andet på spil? Jeg kan især anbefale samtaler, når du sidder fast og ikke rigtig kan komme ud af stedet." 

 

 

Birgitte: Lone er varm og klog at tale med

Birgitte: ”Det er skønt ikke at være alene i den svære – og indimellem ømme – proces. Det er helt anderledes at arbejde med Lone om vægttab, end processer jeg har været i før. Det handler ikke (kun) om kg og kcal. Det handler om hele mig. Kombinationen af de fine materialer Lone har udarbejdet (Klub Naturligvægt) og vores regelmæssige samtaler, der handler om hvor jeg er henne i mit liv og med mine prioriteringer, og hvordan jeg tænker om mig selv og min krop, er godt. Det har taget mig noget tid at få hul på dét, som det her handler om, men begynder så småt at opleve, at jeg kommer ind til kernen i det. Og jeg kan bruge det på mange andre måder i mit liv, udover blot i forhold til at tabe de der kilo. Samtalerne med Lone er rigtig fine. Lone er meget åben og positiv, og på grund af hendes store erfaring (hun har oplevet det meste før) kan hun svare og foreslå måder, som jeg kan bruge til at komme videre på i min proces. Lone er varm og klog og god at tale med. Når jeg har talt med Lone har jeg ofte nye indsigter i mig selv, og jeg føler mig let og glad – og med tro på at jeg er i stand til at komme godt videre.” 

 

 

Anne, Skanderborg: Samtalerne er min trofaste støtte 

Anne: "For mig er Lone en fast støtte i den proces jeg er i gang med hvor jeg langsomt men sikkert lærer mig selv bedre at kende. Når jeg vikler mig ind i selvbebrejdelser, skyld og frustrationer er Lone i samtalen rigtig godt til at fokusere, få skilt tingene ad, give anerkendelse og bringe mig tilbage til mig selv. Den proces med at mærke og anderkende sig selv er ikke altid så let, og Lone er god til at guide og give anvisninger der gør processen bedre. I samtalen er Lone lyttende på en aktiv og støttende måde - jeg føler mig altid hjulpet og taknemmelig bagefter. Fuld af fortrøstning om at jeg er på rette vej uanset hvilken vej vægten lige er gået. "Det er meningen at vi skal have det godt" er en sætning jeg har taget til mig, og ofte fortæller mig selv, og Lone kan sige den med overbevisning så jeg slet ikke er i tvivl. Jeg vil gerne læse mere om de emner vi taler om, og Lone har mange gode henvisninger, der har åbnet et nyt univers for mig, og jeg tænker tit at det kunne være rart med længere tid end vores samtaler normalt tager - jeg kunne godt bruge et par timer. Mens jeg har været medlem af Klub Naturligvægt har jeg tabt 10 kilo, jeg har lært at mærke mig selv, lytte til det både min mave/krop og min sjæl fortæller mig. Det er stadig en rejse og nemt at falde tilbage i gamle vaner og overbevisninger, så jeg er langt fra færdig. Målet er yderligere 5-7 kilo samt mere tro på - og kærlighed til mig selv som den jeg er. Jeg har haft en del samtaler med Lone og jeg er ikke klar til at slippe min trofaste støtte endnu."  

 

Wanda: Du går bag om mig, så jeg selv finder svaret

Wanda: "Du svarer på mine spørgsmål og giver mig uddybende spørgsmål, som virkelig kræver sin kvinde at svare på. Du går om bag mig, så jeg selv finder svaret. Ikke altid lige rart, men mega givende i længden, fordi der kommer nye vinkler på sagen. Selv om du måske har standard spørgsmål, får du dem tilpasset lige til mig. Jeg føler mig totalt nærværende og føler også at du er det. Når vi har sagt farvel er energien løftet til at fortsætte min livstilsændring. Hold da op, hvor får du fyldt mega meget på mig og på så kort tid." 

 

Kirsten, Dragør: Dit engagement er en gave

Kirsten: "Vi har haft nogle gode samtaler, som forhåbentlig fortsætter. Kosten ved jeg i teorien en hel del om, men i det, der ligger bagved, ( som i virkeligheden er det vigtigste for mig, har jeg fundet ud af!), har du været en uvurderlig hjælp og støtte. Dit engagement i og passion for at hjælpe os andre med at få et naturligt forhold til vores vægt er en gave, du giver os, som jeg med taknemmelighed suger til mig. Jeg tænker ofte på dine ord, som er motiverende for, at få hjernen til at omstille sig til et bedre vanemønster. Det tager tid, men tankerne giver god energi og glæde. Tak for det hele (også lektionerne)."

 

Hvad med dig?

Hvis du vil osse ha' mig til at følge dig ned i vægt, som jeg gør med Maria, Birgitte, Wanda, Anne, Kirsten og mange andre, er du hjertelig velkommen. Du behøver ikke gøre det hele alene. Jeg står gerne ved din side og guider dig igennem dine udfordringer - og hen til det du ønsker. Vi aftaler møderne fra gang til gang, så du ved, du altid har en samtale i vente.  

 

Jeg glæder mig meget til at tale med dig

Mange hilsner Lone