1. Brugeroplysninger
  2. Vælg abonnement
  3. Betalingsoplysninger
  4. Tilvalg af support
  5. Velkommen til

Hjertelig velkommen

Du er på vej til din naturlige vægt

Klub Naturligvægt er et hjertevarmt univers, der hjælper dig på vej - igennem dine udfordringer - og helt i mål med din naturlige vægt. Du bliver glad for din krop - og du får det godt med din mad. 

Her får du støtte og inspiration til et sundt og naturligt vægttabsforløb med bevidsthed og selvomsorg. Maden er en vigtig del. Naturligvis. Det er der også meget andet, der er. Du er det vigtigste. 

I klubben møder du de 12 puslespilsbrikker, en lang række guides med effektive redskaber, det store bibliotek og et kærligt støttende forum. Du får ny inspiration hver mandag morgen med Ugens Quickfix og hver fredag morgen med Ugens Øvelse. Plus undervisning i dit nye mindset via video, lyd og øveler. 

Her i efteråret har vi live-Q&A-Zoom-møder hver uge. Hvis vi kan li' det, fortsætter vi. 

Alt dette får du for bare 129 kr. pr. måned. Eller 750 kr. for et år, hvis du vælger årsabonnement. Du tilmelder dig lige herunder. Abonnementet fortsætter til du opsiger det. Der er ingen binding.

OBS. Priserne stiger d. 25. september. Alle, der er tilmeldt inden, beholder den gamle pris fremover. Opsiger du og vender tilbage igen, er det til den nye pris. 

Har du brug for sparring, kan du supplére med personlige samtaler via Skype. 

Jeg glæder mig meget til at følge dig i mål. 

Lone Ladefoged, guide til naturligvægt

 

Vælg dine brugeroplysninger
Personlige oplysninger